Olen ilmesesti päättänyt harjoitella Kööpenhaminan kv-viikkoa varten, sillä viimeiset kolme iltaa ovat kuluneet varsin kosteissa merkeissä. Tänään on ollut ihan ihme koomauspäivä, en ole tehnyt oikeestaan yhtään mitään. Nukkunut vaan, tai maannut puolihorroksessa sängyllä.

Torstaina pidettiin sellainen ilta, että vierailtiin jokaisen kotona, ja joka paikassa syötiin ja juotiin jotain. Oli ihan superhauskaa. Ilta alkoi kahdeksan maissa italialaisen Elisabettan luota ja päättyi monien välietappien kautta ranskalais-skotlantilaisen Elsan luokse puoli kolmen aikoihin. Illan kohokohtia olivat mm. mun astuminen koirankakkaan, Paul Appelin-opiskelija-asuntolan käytävässä syöminen (koska keittiö oli kiinni) ja vartioiden saapuminen paikalle ja viimeisessä kohteessa juotu ihana mojito.

Perjantaina lähdin iltapäivällä shoppailemaan, ja shoppailinkin sitten oikein pitkään ja hartaasti. Mun mielestä on ihan outoa, että saatan täällä viettää kaupungilla helposti yli viisi tuntia, mutta en kuitenkaan löydä juuri mitään. Mä meinasin saada raivokohtauksen, kun Galleries Laffayettesta (paikallinen Stocka) ei löytynyt juhlakäsineitä. Siis sellaisia ihan tavallisia pitkiä juhlakäsineitä. Kanebon ripsiväriä olen myös yrittänyt metsästää, mutta ei täältä saa sitäkään. Pitää täydentää varastot lentokentällä. 

Perjantai-iltana pidettiin hyvänä ideana kitata kolmistaan (minä, Eva ja Kathrin) 0.7 vodkapullo. Olihan meillä ihan hauskaa, kun aikakin hujahti niin nopeasti, että siinä vaiheessa kun halusimme lähteä baariin, huomasimme, että kello oli jo kaksi. Opin myös paljon hyödyllisiä lauseita saksaksi ja flaamiksi, kuten "Zu dir odei zu mir?" ja "Bÿ mÿ of bÿ jao?" Molemmat tarkoittavat meille vai teille.

Lauantaina oli kankkunen, enkä tehnyt juuri mitään. Metsästin avoimen tabacin ja kävin kaupassa ostamassa juotavaa illaksi. Ostin kaksi pulloa skumppaa, jotka maksoivat 98 senttiä kappale! Sitten olin kantsomassa lätkämatsia Jussin porukan kanssa. Strasbourgin Etoile Noirissa pelaa kolme suomalaista miestä, jotka tapasin silloin elokuussa baarissa. Jussi tuntee kaksi niistä myös sattuman kautta. Strasbourgin joukkue hävisi tällä kertaa (2-4), mutta peli oli ainakin jännittävä. Ja meidän kaksi maalia olivat tietysti molemmat suomalaisten tekemiä.

Lauantai-iltana lähdin sitten vielä vähän ulos, mutta se ei ollut mitenkään erikoinen ilta. Halpa skumppa oli tosin aika pahaa, yllätys yllätys.