Tänään on pitkästä, pitkästä aikaa kunnon vitutuspäivä. Tuntuu, että kaikki meistä on ollut koko päivän kuin persuksiin ammuttuja karhuja. Paitsi ehkä Paul, se on ollut oikeestaan parhaalla päällä tänään. On ollut ihan kauhean hiostava ilma. Ja viime yönä nukuin hirveän huonosti, johtuen kuumuudesta ja täyskuusta.

Aino on saanut koko päivän kauheita raivokohtauksia. Mun hoitovuoro alkoi tänään vasta iltapäivällä, ja vein lapset puistoon. Paul ois tahtonut pyöräillä, mutta Aino tahtoi leikkiä. Joten istuttiin Paulin kanssa penkillä, kun Aino leikki ja valitti, että on tyhmää leikkiä yksin. Sain onneksi hiljennettyä ne ostamalla jätskiä. Puistossa oli muutenkin ihan liian kuuma ja liikaa ihmisiä.

Kun Chris tuli kotiin se suuttui Mikaelille, kun se ei ollut imuroinnut eikä käynyt kaupassa. Lähdettiin Chrisin ja lasten kanssa kauppaan ja meinattiin matkalla ajaa kolari. Kaupassa pähkäiltiin varmaan tunti, että mitä syödään tänään ja huomenna jne. Kauheen hankalaa, kun on asunut yksin ja ostanut ruokaa tyyliin joka päivä sen mitä aikoo syödä. Mä päätin, että teen linssikeittoa joku päivä. Mulla ei tietenkään ollut reseptiä mukana, mutta muistin suurinpiirtein kaiken, mitä siihen tulee. Tosin sekotin päässäni juurisellerin palsternakkaan, ja ostin joka tapauksessa jonkun väärän juureksen, kun ei ollut sanakirjaa.

Ruoaksi tehtiin vaan valmiskeittoa ja lapsille tortellineja, kun kello oli jo niin paljon. Aino ei tykännyt tortellinien täytteestä, joten se kiukutteli koko ajan ja yritti syödä vaan sen pastan siitä täytteen ympäriltä. Onneks ne menee just nukkumaan. Että sellasta täällä tänään.