Viime viikon torstaina tapasin yhden islantilaisen tytön, Unnurin. Se on tosi mukava ja puhelias. Se on hassua, miten pohjoismaalaiset ihmiset tulee yleensä tosi hyvin toimeen keskenään. Kai se johtuu siitä, että huumorintaju ja elämänkatsomus on suhteellisen samanlaisia. Unnur on ollut täällä Erasmus-vaihdossa vuoden ja se lähtee kotiin ens lauantaina. Harmi sinänsä, kun just tutustuttiin.

Torstaina harrastettiin sitten vähän barhoppingia Strasbourgin yössä. Pohjoismaalainen tapa tutustua = vedetään kännit. :) Viimeisessä baarissa missä oltiin, tavattiin neljä suomalaista jääkiekkoilijaa. Ihan hassua, kun on jossain ulkomailla ja sitten törmää yhtäkkiä suomalaisiin. Se on niin outoa. Mä rupesin vaan kuuntelemaan, että puhuuko noi vieressä olevat pojat suomea? Sitten oli pakko kysyä, ja puhuihan ne. Yks niistä on asunut täällä jo pitkään ja sillä on ranskalainen vaimo. Kaks niistä oli tullut just vähän aikaa sitten, ja yks oli vaan käymässä.

Perjantaina käytiin Unnurin kanssa leffassa ja sen jälkeen mentiin kanavan varrelle juomaan punkkua. Sitten mentiin taas baariin niiden poikien kanssa. Oli ihan hauska ilta, ja päädyttiin vielä jatkoillekin. Oli kiva herätä aamulla ihan toiselta puolelta kaupunkia kauheassa krapulassa. Onneksi mulla oli kartta ja fillari, niin kotiin löytäminen ei ollut kovin vaikeaa.