Jouduin tänään vahtimaan lapsia koko päivän. Meni ihan hyvin, ei sinänsä tapahtunut mitään ihmeellistä, mutta on se silti ihan sairaan rasittavaa olla niiden kanssa koko ajan. Mä en tajua kotiäitejä. Miten ne keksii niille lapsille tekemistä koko päiväksi? Mulla oli ainakin ongelmia...

Kun pääsin vapaalle, suunnistin kohti keskustaa tarkoituksenani ostaa uusi syystakki, tai kengät, tai laukku tai ylipäänsä jotain piristävää. Puhuin porukoiden kanssa puhelimessa ja talutin pyörää. Kun sitten vihdoin lähdin ajamaan huomasin, että etukumi oli puhki! Otti päähän ihan sairaasti. En sitten ikinä päässyt lohtu-shoppailemaan.

Päästyäni takaisin kotiin päätin lähteä lenkille purkamaan vitutusta. Se olikin ihan piristävää, ja huomasin vasta nyt, että puistossa juoksee paljon hyvännäkösiä miehiä! Ei sellasia ällö-gigoloita, jotka yleensä tulee juttelemaan, vaan sellasia ihania, älykkäännäköisiä ja hyväkuntoisia adoniksia. Pitää käydä lenkillä useammin. Tai oikeestaan aikaisemmin, koska oon käynyt lenkillä aina kolme kertaa viikossa, mutta yleensä niin myöhään että puistossa on jo kamalan pimeetä, enkä uskalla juosta siellä.

Takaisin aiheeseen. Tajusin eilen, että mä en näe BB:n kolmatta kautta. Nyyh.